ASE Farhan
(RFI Farid x ASE Bisiriya Hlayyil)

 

Hengst, Schimmel uit 2016 - SCID vrij / CA vrij

Volledige stamboom:

https://www.allbreedpedigree.com/ase+farhan

Fokker: Arabian Stud Europe

Eigenaar: Ultima Stud, Zwitserland

* Nederlands Kampioen, junior hengsten, Ermelo 2019

* Unaniem Gold medal kampioen & Unaniem Best in show, St. Oedenrode 2019

* Best Nederlands gefokt, Arabian Horse Weekend, 2019

​* Unaniem Gold medal kampioen, junior hengsten, Westfalen Int. C-show 2019

​* Gold medal kampioen, hengstveulens Int. B-show Ströhen 2018

​* Gold medal kampioen, hengstveulens Int. C-show Eurozone Cup 2018

​* Gold medal kampioen, hengstveulens, National C-show Exloo 2018

​* Gold medal kampioen, hengstveulens, Int C-show Arabian horse weekend 2018

​* Gold medal kampioen, hengstveulens, Nat C-show St. Oedenrode 2018

Informatie:

ASE Farhan is de volle broer van ASE Faraaj, die zeer succesvol was op de shows in Europa en het Midden Oostsen.
Farhan is nog beter dan zijn broer en behalade maar liefst 8 gouden medailles, werd verkozen tot beste paard van de dag en verkozen tot best Nederlands gefokt. En dit alles op een leeftijd van 1 jaar!

Stamboom:

De vader van Farhan is de Braziliaanse sensatie RFI Farid, wiens nakomelingen al vele (wereld) kampioen titels veroverd hebben.
 

De moeder van Farhan is een van onze beste fokmerries, ASE Bisiriya Hlayyil. Bisiriya is naast een zeer succesvol endurance paard (gekwalificeerd voor de CEI 3* van 160km), is ze ook ELITE fokmerrie bij het Arabische volbloedpaarden stamboek.

Haar vader is de te vroeg overleden hengst Bishr, die weer een zoon is van wereldkampioen Hlayyil Ramadan. Hlayyil Ramadan heeft een prachtige klassieke bloedlijn en is een zoon van Kamar el Zaman van Salaa el Dine en komt uit de bijzonder Amar (Ansata Halim Shah x Ameera by Madkour I x Hanan). De moeder van Hlayyil Ramadan is Haboub, zij is dubbel Nazeer via Morafic en El Ameera. De moeder van Bishr is de klassieke merrie Bas Aicha die weer afstamt van Bask via G Basgier.

De moeder van Bisiriya is onze stammerrie Manilah. Manilah is een dochter van de puur Egyptische hengst Radamess II van Salaa el Dine. Dit geeft Bisiriya haar tweede connectie met deze bijzonder hengst.

De moeder van Radamess is de merrie Ansata Rebecca. Zij is een dochter van Ansata Abu Sudan en komt uit Ansata Rhodora die weer een dochter is van de legendarische Ansata Ibn Halima uit Ansata bint Bukra- die weer afstamt van de befaamde Bukra (Shahloul). De moeder van Manilah is Marischka. Een zeer belangrijke, ELITE merrie die onder andere de moeder is  van multi kampioen Major (El Allah Abu) en de merrie Mamuschka (Maymoun) die weer de moeder is van Braziliaans Nationaal kampioen Muranas Mabrouka (Marwan al Shaqab). Marischka is een dochter van wereldkampioen Plakat. Plakat was een zeer interessante hengst met goede resultaten in de race- en springsport maar tevens zeer succesvol was in de showring. Daarnaast is hij de vader van vele (wereld)kampioenen. Plakat is een zoon van de puur Egyptische hengst Aswan en komt uit Pchelka van Knippel. De moeder van Marischka is de puur Egyptische merrie Malisha bint Galal. Een dochter van Ibn Galal (Galal by Nazeer) en Mastura van Saher. Hierdoor heeft Manilah vier lijnen naar de invloedrijke hengst Nazeer in de moederlijn via Habdan Enzahi, Ghazal en drie lijnen naar Shahloul via Bukra en El Sareei.

© 2019 by EQUINE MEDIA 

  • Facebook App Icon
  • Twitter App Icon
  • Instagram App Icon
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now