Laatste nieuws

updated 11-03-2020

Hier vind je het laatste nieuws omtrent onze fokkerij. Ben je in het bezig van een ASE nakomeling en heb je een leuk nieuwtje te delen? Stuur dan een mailtje naar info@arabianstudeurope.com!

Voor nieuwsberichten uit 2019 click hier

Voor nieuwsberichten uit 2018 click hier

 

Geraldyne drachtig van Magic Magnifique

2020 is voor ons goed begonnen! Onze merrie Geraldyne el Jamaal is gedekt met Magic Magnifique via embryo transfer en het was direct de eerste keer raak! Wij feliciteren Peka Arabians, de eigenaar van dit toekomstige veulen!

ASE Falaree wint 53km endurance

Dit weekend tijdens de seizoensopener van de Nederlandse endurance, won onze merrie ASE Falaree de eerste plaats op de 53km met ruime afstand van de nummer 2. Met een gemiddelde snelheid van 14,3 km/u wist ze zich goed staande te houden in het modderige en technische parcours van endurance Leende. We zijn erg blij met dit resultaat en zullen Falaree volgende maand starten op de 80km in Buinen. In de tussentijd zal Falaree ook een dressuurwedstrijd lopen eind deze maand.

Gelukkig 2020!

2019 was een fantastisch jaar voor onze fokkerij! Met veel hoogtepunten in de show en meer nog in de fokkerij! Heel tevreden zijn wij met de veulens van het afgelopen jaar die in kwaliteit weer met kop en schouders boven die van 2018 uitsteken! En wat heeft onze jonge hengst ASE Juilliard zich het afgelopen jaar bewezen als fokhengst! Prachtige nakomelingen waar wij met recht trots op zijn!

Het komende jaar zal weer in het teken staan van shows, endurance wedstrijden, wat dressuurwedstrijden en natuurlijk weer de fokkerij! In 2020 verwachten wij 5 veulens, waarvan 2 voor klanten en 2 die wij graag zelf willen aanhouden voor de toekomst.

Wij hebben er weer zin in en wensen iedereen een fantastisch nieuw jaar!

© 2019 by EQUINE MEDIA 

  • Facebook App Icon
  • Twitter App Icon
  • Instagram App Icon
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now