Sales opportunities

Wij fokken in principe voor onszelf en om te houden voor de toekomst. Soms besluiten we om een van onze paarden voor de verkoop aan te bieden om de hoeveelheid paarden op onze boerderij binnen de perken te houden. ;)

Jouw kans om een van onze pareltjes aan te schaffen. Heel soms hebben wij ook merries of hengsten beschikbaar voor de verhuur tbv de fokkerij. Neem hiervoor gerust contact met ons op!

Prijscatergorie:

**      = Tussen 5000 - 10.000 euro

***    = Tussen 10.000 - 15.000 euro

****  = Tussen 15.000 - 20.000 euro

***** = Tussen 20.000 - 100.000 euro

102432-3Y2A8644 (1).jpg

ASE Geneviève el Marc

2018 vosmerrie

Price range: **
 

Vader: QR Marc v. Marwan al Shaqab
Moeder: Geraldine el Jamaal v. Ali Jamaal

Zeer interessante jaarlingmerrie met een sublieme stamboom. Haar vader is wereldkampioen QR Marc. Haar moeder is geimporteerd uit Brazilië en vertegenwoordigt een stamboom die hier in Europa vrijwel niet voorkomt. Dit maakt Genevieve zeer geschikt als toekomstige fokmerrie. Met haar looks is ze ook een heel mooi showpaard en ook onder het zadel zal ze niet misstaan! Haar moeder heeft 81km endurance uitgelopen en ook haar vader heeft een aantal goede endurance nakomelingen gebracht.

Contact us for more info

GJ-6829 (2) (Medium).jpg

ASE Konooz

2016 Schimmelmerrie

Price range: **
 

Vader: Hariry al Shaqab v. Marwan al Shaqab
Moeder: Stig Ashirafa vv. WH Justice

Drachtig van ASE Zad Shiraz voor juni 2020

Deze jonge merrie beschikt over waanzinnige bewegingen. Zij is een dochter van wereldkampioen Hariry al Shaqab en komt uit de fantastische merrie Stig Ashirafa, die een aantal jaar geleden voor een groot bedrag naar Kuwait is gegaan.

Konooz is flink aan de maat, is gek op aandacht en beschikt over een zeer mooi type. Ze is drachtig van ASE Zad Shiraz voor juni 2020. U heeft de keuze haar met of zonder dit veulen te kopen. In het laatste geval wordt het veulen na 6 maanden aan ons teruggegeven.

Contact us for more info

GJ-4886-xs.jpg

ASE Zad Shiraz

2016 Schimmelhengst

Price range: ***
 

Vader: Shiraz el Lafon
Moeder: Glamour Girl J v. QR Marc

Nationaal reserve kampioen, Ermelo 2019

Klassewinnaar 3-jarige hengsten, Nederlandse Kampioenschappen 2019

Klassewinnaar 3-jarige hengsten - Arabian Horse Weekend 2019

2e plaats 3-jarige hengsten, Eurozone Cup, Exloo 2019

Gold Medal kampioen, junior hengsten, Bunschoten 2019

Goedgekeurde dekhengst met 2e premie, AVS 2019

Deze zeer luxe 2e premie hengst zal u kippenvel bezorgen! Hij beschikt over bewegingen die bijna niet meer te zien zijn in de moderne fokkerij. Met veel voorbeen gebruik en veel swoeng met extra gebruik van het achterbeen. Daarnaast is hij zeer correct gebouwd, beschikt hij over correcte benen en een prachtig hoofd. Zijn grootste pluspunt is echter zijn karakter. Zelden hebben wij zo'n lief, braaf en cool paard gehad. Shiraz heeft showtraining gehad en heeft meerdere showsuccessen behaald waaronder Nederlands res. kampioen! Daarnaast is hij bij het AVS beloond met een 2e premie. Zijn sperma kwaliteit is zeer goed te noemen. Enkele merries zijn reeds drachtig voor 2020. Shiraz is op 28 augustus 2019 röntgenologisch goedgekeurd bij de Universiteit van Utrecht.

Contact us for more info

© 2019 by EQUINE MEDIA 

  • Facebook App Icon
  • Twitter App Icon
  • Instagram App Icon
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now